Støvsugerposer

støvsugerposer til dig som mangler under din rengøring

Der er intet værre end at stå og mangle støvsugerposer under ens rengøring. Dette gjorde jeg her den anden dag. jeg kunne flå hovedet af mig selv, fordi jeg ikke havde tjekket op på det sidste gang jeg brugte støvsugeren. jeg har selvfølgelig valgt at gøre noget ved problemet og du kan læse meget mere omkring min historie omkring min mangel på støvsugerposer, lige her.

Jeg mangler støvsugerposer

Jeg husker det var en søndag eftermiddag. Søndag eftermiddag bruger jeg altid på en grundig rengøring af mit hjem. jeg bor i en to værelses lejlighed, så for mig er det faktisk rigtig fint med én god omgang rengøring om ugen. Jeg rydder selvfølgelig op løbeligt, så jeg ikke står søndag eftermiddag og slet ikke kan overskue at gå i gang. Jeg støvsuger altid om søndagen og vasker gulv. Men denne gang blev min søndag anerledes. For midt under min støvsugning, var min nuværende støvsugerpose fyldt. Jeg tænkte selvfølgelig bare at den skulle skiftes. Men her opstod mit problem. Jeg havde ikke flere tilbage og jeg stod derfor og manglede støvsugerposer. Jeg kunne skrige af vrede, fordi jeg hader at blive afbrudt under min rengøring. Jeg føler jeg mister kontrollen over hvor langt jeg er nået hvis jeg ikke får gjort det hele lige efter hinanden. Jeg er ikke typen som deler mine opgaver op. De skal helst gøres lige efter hinanden og i samme rækkefølge hver søndag.

Altid klar til at svinge støvsugeren

Min rengøring skulle selvfølgelig ikke stoppes af den grund. Jeg skaffede mig selvfølgelig nogen støvsugerposer. Jeg skaffede så mange at jeg til næste gang ved at jeg har nogen hjemme når jeg løber tør under min rengøring. Jeg vil nemlig gerne altid have muligheden for at kunne svinge støvsugeren uden jeg skal blive afbrudt af et eller andet problem. Jeg er rigtig glad for at jeg har skaffet mig så mange at jeg ved på forhånd at jeg ikke løber tør de næste par måneder. Som i nok kan regne ud, så bliver min støvsuger brugt flittigt og der simpelthen ikke noget værre end at stå og mangle støvsugerposer. Du kender måske til problemet? jeg kan i ihvertfald anbefale dig at du ligesom jeg, har et lager af støvsugerposer. Det er ikke noget du på sigt vil komme til at fortryde. Jeg har ihvertfald ikke fortrudt det. Støvsugerposer er nemlig noget som ikke fylder særlig meget i skabet.

About the Author