Spiderman fødselsdag

Spiderman fødselsdag som en prank

Jeg er 24 årig ung voksen kvinde, uddannet som sygeplejske, og kærester med en 27 årig ingeniør. Han har lige haft fødselsdag, og i den forbindelse havde jeg udtænkt en lille prank. Han har i langt tid joke’et med at han ville købe Barbie pynt til min fødselsdag i Januar. Jeg havde arrangeret at der kom en kasse pynt, så jeg kunne lave en spiderman fødselsdag for ham.

En prank der backfirede

Jeg havde lidt planlagt den her Spiderman fødselsdag, som et modsvar på min kærestes tåbelige jokes. Det jeg så ikke lige havde taget højde for er, at han er en noget større spideman fan, end jeg hidtil havde troet. Han blev nemlig helt forelsket i det pynt som jeg havde købt. Man kan måske kalde det held i held, for det var jo meningen at han skulle have sådan en “ha ha hvor er du sjov” reaktion. Det endte dog med en “wtf skat, er det her seriøst? FUCK HVOR FEDT” reaktion. Så måtte jeg jo lyve og sige at det var en del af hans fødselsgave, hvad gør man ellers.

Det værste er at nu tror han oprigtigt at jeg faktisk ønsker mig en barbie prinsesse fødselsdag.

Har du brug for en partybus i forbindelse med din spideman fødselsdag, har vi skrevet et indlæg om vores favorit. Læs mere om den her.

Spiderman fødselsdag blev den bedste i mange år

Faktisk blev han så irreterende glad, at han selv pakkede kassen ud og pyntede op. Han lod endda alt pynten hænge, da alle hans kammerater kom over om aftenen. Deres første reaktion var, ligesom min kærestes, “what the fuck. DET ER DA FOR FEDT” så drengene drak sig fulde, imens de spillede playstaion og kaldte hinanden for Peter hele aftenen, efter Peter Parker. De endte faktisk med at gå så meget amok, at jeg tog hjem til min mor. Det var først dagen efter at min kæreste opdagede at jeg var væk. Sååååee det var vel det man kalder for en succesfuld gave.

Jeg har stadig ikke fortalt ham at det var ment som en prank. Jeg har dog sagt at han IKKE skal lave prinsesse fest for mig, til min fødselsdag. Jeg er ikke helt sikker på om han forstod hintet, men det bliver da en… hvad skal man kalde det? spændende? oplevelse når vi kommer så langt. Under alle omstændigheder vil jeg sige at min spiderman fødselsdag endte som en succes, og ikke en prank.

About the Author