Samsonite

Samsonite er den bedste og sikreste måde at få dine ting helskindede igen

Hvad ville du sige til, at du aldrig skulle være bange for dine ejendele når du fløj? Det ville mange måske lød for godt til at være sandt, men nej du. Det er skam helt sandfærdigt. Samsonite har lavet den bedste og mest sikre kuffert til dine ejendele, som du overhovedet kan tænke dig til. Det er fuldstændig normal kuffert teknologi, bortset fra, at den er 100x mere sikker, når man tænker på flypersonalets håndtering af dine ting og sager i lufthavnen.

Legit, den bedste kuffert du kunne tænke dig, er Samsonite for mig

Der er bare ikke nogen brands der er lige så langt fremme i skoene, som Samsonite , når det kommer til at lave sikre kufferter. Det er et faktum, har jeg fundet ud af. Jeg har ikke tænkt mig at sige noget dårligt, om de andre brands, men Samsonite leverer bare på alle punkter. Der er dog endnu en godbid ved at vælge dem. Det er ikke et dyrt brand, faktisk koster de 1.000 kr., nogle af dem. Det er en god pris, når man tænker på at en kuffert ikke findes i samme kvalitet, men der findes mange der er dyrere. Det er derfor temmelig lækkert hvis du kunne stoppe med at tænke på at du skal have en af de dyreste kufferter, som man kan få. Du skal i stedet tænkte på kvalitet. Det er den bedste form for kvalitet er hvad du finder hos Samsonite.

Hvad siger du mon til tingene?

Jeg tænker også om andre brugere af denne vidunder-kuffert har det på samme måde. Jeg vil derfor gerne høre om der er nogen der måske har det helt modsat mig. Skriv gerne en kommentar eller andet hvis du har det anderledes og lad mig høre dine holdninger.

Derudover, vil jeg gerne have at du derude som læser tager dine fødder og bærer dig selv udenfor. Derfra tager du din bil eller bus. Så kører du til din nærmeste Samsonite forhandler. Det er de fleste taske og kuffert butikker der forhandler dem. Så vælger du den der er mest dig og køber den. Det er så nu den sjovere del kommer ind. Du køber derefter en ferie til et lækkert sted og holde ren god lang ferie, hvorefter du bare siger, “god damn det er en god kuffert”.

Du må endelig skrive til mig, hvis du har fulgt mine steps og synes om dem.

About the Author