Samsonite

Samsonite – den sikreste og mest effektive beskyttelse

Har du brug for en af de mest sikre, skudimune og helt igennem perfekte kufferter? Det tror jeg at du har, fordi det har de fleste, i hvert fald i min omgangskreds. Det er ikke fordi, de er i konstant skuddueller, med andre smarte señores som også har sådanne kufferter. Det er fordi den er stilrigtig og giver den form for swagger som alle har brug for. Det er en Samsonite kuffert.

Samsonite henvender sig til alle segmenter

Samsonite er simpelthen den kuffert, alle burde have. Det er en perfekt rejsekammerat, fordi den holder dine ting sikre og lader ikke nogen ødelægge dem. Derudover giver den et stilsikkert look og masser af swagger, når du ruller rundt på gulvet i lufthavnen. Det er naturligvis ikke kun i lufthavnen, du skal rulle med din lækre Samsonite kuffert. Det kan du faktisk alle de steder, du alligevel skulle hen. Hvis du har din kuffert med bliver du bare lidt mere eksotisk at se på, hvilket altid er et plus. Damerne og mændene elsker lidt eksotisk lækkerier. Det er altså ikke et dårligt marketing-tip, at gå rundt med en fancy kuffert og ligne en million.

Samsonite giver ikke kun et lækkert look

Udover at det er et cool look, man får, kan man også finde venner. Jeg har personligt fundet 4 venner, bare pga. min kuffert. Det har været fordi jeg skulle hente min kuffert i lufthavnen, men jeg kom til at tage den forkerte, men stadig en Samsonite. Det var simpelthen fordi mig og mine nuværende venner havde samme slags kuffert. Det var en brunlig Samsonite kuffert-kasse. Den var skide lækker og havde 4 hjul, så den ikke skulle slæbes efter mig, men køre, hvilket er meget sejere.

Min egen ferie blev meget bedre fordi jeg havde min trofaste kuffert med mig. For det første fordi jeg følte at mine ting og jeg selv var mere sikker. Dette er pga. kodelåsen og den skudsikre og flotte belægning der er uden på. Det giver en følelse af, at man har en kasse der er uigennemtrængelig. Det højnede mit humør betydeligt, især fordi mine ferie-venner havde kufferter af ringere kvali og jeg var derfor kuffert-kongen. Det er altså noget jeg stadig bliver kaldt blandt venner.

Jeg er ikke den eneste der er fan af denne type kuffert eller taske, der er skam mange andre med samme holdning.

Læs mere om hvorfor Samsonite er den bedste og sikreste kuffert på markedet her

About the Author