RDTA

RDTA er noget der har stor indlydelse på din oplevelse

Hvis du ikke har en stor RDTA har du ikke nogen chance for at få en god oplevelse. Det handler nemlig om at alt din væske har en meget lille beholder. Det betyder for det første, at du løber tør rigtig hurtigt. Det betyder dog også at du har større risiko for at brænde din brænder. Det er ikke godt, fordi det kan smage forfærdeligt.

RDTA

RDTA er ikke noget alle kender til

Jeg ved ikke hvorfor det ikke er common knowledge hos folket der vaper. Det burde det i hver fald være synes jeg. Jeg kan ikke holde ud at der ikke sker noget med kendskabet til vape. Det er da vigtigt, da det er et super godt alternativ til cigaretter. Det er i hvert fald hvad jeg tænker. Der er jo ikke nogen som kender til skadelige effekter ved at dampe nikotin, udover at det koster penge. Det er dog ikke noget som har skræmt folk væk, nogensinde, jeg vil næsten sige at det er mere attraktivt så. Det virker nemlig som om det er mere eksklusivt når det ikke er alle der kan. Derfor er der mange som faktisk vil bruge alle sine penge på at kunne få den her nikotin. Det er bare ikke sundt for lungerne, når det er cigaretter, men det er ligemeget med vape. Jeg er stor fortaler for at alle faktisk skifter til at dampe i stedet for at ryge cigaretter, det ville være godt. For det første ville det ikke længere være pinligt at være damper. For det andet er det bedre for miljøet. 1 pakke cigaretter om dagen i et år er lige med 200 træer bliver fældet. Det er ikke fair.

Jeg ved ikke med dig men RDTA betyder noget

Jeg har længe syntes at min vape ikke havde nok plads til væske og det er pga RDTA’en. Det er noget værre lort og jeg har ikke pengene til at opgradere den, hvilket virkelig er træls. Jeg ville ønske jeg kunne gøre noget ved det lige nu, men det er umuligt for mig. Det er meget trist men desværre min realitet i livet. Jeg har det hårdt synes jeg, men jeg overlever det nu nok kan man sige. Hvad skal man gøre for at få en større RDTA? Det er noget jeg kan fortælle om senere og måske i et andet indlæg her på bloggen.

Ellers kan man også læse noget om andre vape ting lige her.

About the Author