Ny hjemmeside

Ny hjemmeside til dit behov

Der er i øjeblikket stor konkurrence på markedet, i forhold til hjemmeside udvikling og online markering. Man kan få en ny hjemmeside i mange forskellige prisklasser, der passer lige præcis til det behov man har. Nogle ønsker f.eks. en fuldstændig customized hjemmeside der er kodet fra bunden med specielle features.

En ny hjemmeside giver brugervenlighed

Det kan godt være du har en god idé om hvad en hjemmeside skal indeholde. Det kan også godt være at du har en god idé om hvordan man får mest brugervenlighed. Men det har du ikke tilnærmelsesvis, sammenlignet med professionelle virksomheder der kan kode en ny hjemmeside for dig. Her kan man som kunde der ønsker en ny hjemmeside, få kodet alt fra bunden. Få lavet lækre funktioner og design som man ikke ser i standard temaer og skabeloner. Dem der udvikler hjemmesiden for dig ved lige præcis hvad der gør en hjemmeside brugervenlig. Det handler blot og om at gøre en investering, og få et output i form af en ny hjemmeside. Rigtig mange bureauer er efterhåndet specialiserede i alt lave hjemmesider. Der findes rigtig mange virksomheder, som kan udvikle en ny hjemmeside. Det handler også om at vælge dem der forstår ens ønsker og behov til hjemmesiden.

“Det var en kæmpe gevinst med en ny hjemmeside”

Efter jeg investerede i en ny hjemmeside har jeg ikke fortrudt det en eneste gang. Jeg fik kodet det hele fra bunden, med lige præcis det funktioner jeg ønskede der skulle være. Virksomheden og jeg havde en super god dialog hele vejen igennem. Jeg ved stort set intet om hjemmesider og kodning, men de var super gode til at lytte og forstå mine idéer. Faktisk forstod de næsten bedre mine idéer end jeg selv gjorde. Jeg endte ud med en super lækker webshop, der besidder et supper lækkert design og stor brugervenlighed. Samtidig er hjemmesiden sat op i et brugervenligt CMS-system, der gør at jeg selv kan gå ind og ændre priser, produkter mm. Det jeg er mest imponeret over er designet. Enkelt, men samtidig unikt for lige præcis min hjemmeside. Det at have fået en ny hjemmeside gør jeg nu er sluppet af med en lang række bekymringer: er min hjemmeside up-to-date? Er min hjemmeside SEO-venlig? Gør den manglede brugervenlighed at jeg får færre besøgende? Og sådan kunne jeg blive ved. Jeg kan sagtes anbefale andre en ny hjemmeside.

 

Gratis WordPress hjælp? Læs mere her!

About the Author