køb trailer

Køb trailer – det er mit bedste investeringsråd til alle

Jeg har aldrig været en rigtig stor fan af trailere. Det er fordi de er super praktiske og faktisk giver mening hvorfor man har dem. Det giver ekstra plads til at transportere sine ting på. Det er også din bedste ven hvis du skal flytte og have en masse ting med og ikke gider at leje en lastbil. Derfor siger jeg – køb trailer og intet andet.

Køb trailer og flyt let

Jeg har flyttet 2 gange. Den ene gang var da jeg flyttede hjemmefra og den anden gang var da jeg flyttede fra min studiebolig til en lejlighed. Det har været to hårde dage, men vi klarede det hele på en dag hver gang og grunden til det har været en trailer. Der har selvfølgelig også været mange mennesker som hjalp, hvilket har været rigtig dejligt og en god hjælp. Det ville dog aldrig have lykkes os på en dag, hvis ikke vi havde en trailer. Det er fordi der er store ting som næsten ikke kan bæres længere end nogle meter uden pause. Det er for eksempel min seng, sofa og borde. Derudover har jeg også nogle skabe som er utroligt svære at holde ved og derfor bliver de endnu tungere. Det er utrolig træls og har kun gjort min kærlighed til min fars trailer større. Jeg vil med det samme skaffe mig en trailer, når jeg finder ud af hvilken bil jeg skal have. Det er bare noget af det vigtigste man kan have vil jeg mene. Derudover kan det også være en god investering, at købe trailere. Det kommer jeg ind på i næste afsnit

Køb trailer og lav mange penge

Jeg har ligesom lavet nogle små hints om at det kan være smart at købe trailere økonomisk også. Det vil jeg forklare lidt om nu. Du kan købe en masse trailere og leje dem ud til nogle andre. Når de er brugt, kan du så lade dem sælge og købe nye trailere. Det er en måde du kan tjene vedvarende penge på men også en måde du for dine penge til at yngle og blive til flere. Det er økonomisk smart. Der er også andre ting du kan gøre det samme med. For eksempel kan du købe en partybus og gøre som dem jeg har skrevet om lige her. Det er dog ikke op til mig, men det er noget jeg ville gøre hvis jeg var en med mange penge.

About the Author