Hvad er rpa

Hvad er rpa? Det er i dags emne og forklaringen kommer senere

Hvad er rpa? Det er noget mange sikkert ville kunne svare på, men jeg kan nok ikke. Det stopper mig dog ikke i at prøve at finde på noget. Det vil nemlig gøre at jeg kan lade som om jeg er klogere end jeg faktisk er, hvilket jeg godt kan lide. Jeg har en ven som er meget værre end mig omkring den slags, det er næsten irriterende.

Hvad er rpa – Ifølge min ven

Jeg har jo selv en idé om det, men den kommer først om noget tid, da jeg synes det her er sjovere. Jeg spurgte min ven om han vidste hvad er rpa. Det gjorde han naturligvis, men det er ikke sikkert at det overhovedet er tæt på at være rigtigt. Jeg tænker at det er noget omkring roterende pirat apperatter. Var hvad han sagde. Det er jeg faktisk temmelig sikker på ikke er helt sandt. Det er dog ikke noget jeg kan være dommer over, men han har mange spøjse idéer om mange ting. Jeg snakkede også med ham i dag om at han ville have et ur, til mange penge. Det er bare ikke noget han kommer til at få råd til, når han bliver student om nogle måneder. Det er ikke noget let at få råd til, når man bor ude og ikke har et arbejde overhovedet. Jeg ville i hvert fald have svært ved at se hvor de penge skulle komme fra. det må han dog selv om.

Nu til mine idéer – hvad er rpa?

Jeg har jo malet mig ind i et hjørne, hvad dette angår. Det er jo helt sikkert ikke noget mange ville vide, så jeg kan nemt nok fyre noget bs af. Det har jeg dog ikke tænkt mig, da jeg helt sikkert selv kan regne det ud. Jeg har i hvert fald heller ikke tænkt mig at google det for at finde et seriøst svar, som er sandt. Det er derfor jeg tænker det må handle om at optimere sine arbejdsprocesser, men jeg ved ikke hvad det står for må jeg indrømme. Det er lidt træls, men det gør ikke så meget for mig alligevel. Jeg tror dog at det må være meget rigtigt, bare fordi jeg har en følelse om at det må være rigtigt. Hvad tror du, som læser er rigtigt? Det kan være at du har ret og vi tager fejl. Kommenter nedenfor hvad du tænker.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *