fodbold fødselsdag

Fodbold fødselsdag for den rigtige spiller – Ronaldo eller Messi?

Hvis man skal holde en fodbold fødselsdag, skal man tage nogle svære beslutninger. Der er f.eks. beslutningen mellem Messi eller Ronaldo? Hvem skal være hovedpunkt. Hvem skal have højsædet eller hvem skal have fodbolden, som virkelig har været med i VM? Det er nogle beslutninger som man skal have taget stilling til og helst inden fødselsdagen starter. Det handler jo også om pynten til selve fødselsdagen.

Fodbold fødselsdag er til de rigtige spillere

Jeg ved godt at der skal tages mange svære beslutninger, men det er altså nødvendigt. Det er nok også vigtigt at du konsulterer dit barn, så du er sikker på hans favoritspiller. Det er jo ikke så godt at hænge Ronaldo op som hyldestspiller, mens han virkelig ikke kan fordrage ham. Han er helt sikkert Messi fan og derfor skal man gerne lige spørge ham inden man pynter det hele op. Det er i hvert fald hvad jeg ville gøre. Heldigvis får man det hele med, når man køber en box med pynt til sin fodbold fødselsdag. Det er meget heldigt kan man sige. Jeg ved ikke hvad man skal sige til sit barn, hvis man kommer til at hænge den forkerte spiller op. Det ville være meget pinligt tænker jeg. Jeg ved ikke helt hvad man kan sige til at have gjort det, uden at konsultere sit eget barn. Jeg ved ikke hvad man kan gøre for at gøre det godt igen. Det viser jo ret meget at man ikke kender til sit barns interesser.

Fodbold fødselsdag er mange unge drenges drøm

Jeg ved ikke hvorfor må jeg indrømme, fordi jeg synes fodbold er noget af det kedeligste. Jeg forstår ikke hvad man kan bruge fodbold til. Altså der er jo ikke meget mening i det og det virker som et enmandsshow. Altså det er ligesom om hvis man har en god spiller har man vundet. Det er ligesom bare ham eller hende som bærer hele holdet og det synes jeg virkelig er træls at se. Hvis man havde det skulle man måske spille 3 mod 3 eller 2 mod to. Det ville give mere mening for mig. Der er ligesom i badminton hvor det er den bedste der vinder. Der er ikke noget med at man skal bære eller blive båret. Det er selvfølgelig medmindre det er double og den medspiller er professionel. Det er mere min kop te i hvert fald. Med fodbold fødselsdag er stadig populært.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *