blondekjole

Blondekjole – hvis du altså vil ligne en bette prinsesse

Jeg har en holdning. En holdning, som aldrig vil kunne ændres på og det er at en blondekjole er for små prinsesser. Det er det mest lille-pigede man kan tage på. Især hvis det er en lys farve. Det er simpelthen for meget nogle gange. Det er ligesom om kvinderne der har sådan en på gerne vil associeres med små piger.

Hvad skal der ske med en blondekjole

Som regel når tøser har en blondekjole på er det fordi de synes det ser godt ud selvfølgelig. Problemet med det er bare at det gør at man tænker på små piger når man kigger på hende. Det er naturligvis et kæmpe turn-off, i hvert fald for mig. Derfor ville jeg ikke anbefale at tage en blondekjole på til fester. Det er det direkte modsatte man får ud af det, hvis man kommer for at score. Derfor er det smartere at tage noget andet på, end en blondekjole.

Hvis du vil have andre ideer til hvad der skal tages på, når vi snakker om tøj til byen, skal du følge med makker. Det er nemlig det næste overskrift kommer til at handle om. Imens jeg lige er igang med emnet nu her, vil jeg lige give ordet videre omkring… Dame pullovers. Det er pullover, men til kvinder. Brand new concept maan.

Blondekjole? Nej.

Det er nu konstateret at der ikke skal tages en blondekjole på i byen. Det er derimod lange bukser eller korte kjoler du skal tage på, hvis det er drenge du vil have fat i. Det ved jeg i hvert fald alt om. Hvorfor? Fordi jeg selv er en dreng, naturligvis. Det er en direkte turn-on med lange bukser, hvis altså der er noget interessant under dem. Det samme med den korte kjole, det er noget man vil kunne få mange lange blikke fra drenge med.

Hvis du gør som om du har noget interessant for drengene under kjolen, vil det i hvert fald være en sikker måde at skaffe drenge på. Selvom det bare er venner du er på udkig efter, vil du have lettere ved det på denne måde. Drenge vil ofte meget gerne snakke med en flot tøs. I starten vil alle drengene dog tænke på hvordan de skal score dig, men det skal nok gå over. Det har jeg i hvert fald selv oplevet, som en dreng altså.

Vi ses i næste uge, mine læsere.

About the Author